Poradna Novaservis Metalia 55150R,0

Autor: | Vloženo: 27.05.2018 000 11:41 | Témata: Poradna Novaservis Metalia 55150R,0

Přepínání mezi sprchou a deštěm

Dobrý den. Nevím, jestli mám vadný kus nebo jsem na to ještě nepřišla, ale nemohl by mi někdo poradit, jak se přepíná mezi sprchou a deštěm? Když povytáhnu kolečko a otočím ho, hned se zasune zpátky. Děkuji za odpověď. Lucka

  • 28. května 2018 - Oficiální zástupce obchodu Koupelny Kaplan

    Dobrý den,
    přepínač by měl mít aretaci, tedy, musíte vytáhnout přepínač směrem k sobě a mírně ho pootočit, cca o čtvrt otočky, pak by měl klobouček zůstat nahoře a voda by měla téci do horní hlavové sprchy. Případně by měl přepínač fungovat i na tlaka vody, tedy na průtoku, to znamená, že když pustíte vodu do ruční sprchy a pak by jste vytáhla přepínač, tak tlakem vody, by měl zůstat přepínač vysunutý a voda by Vám měla téci do horní sprchy. Po vypnutí vody, by měl přepínač opět zapadnout a voda by měla téci opět do ruční sprchy.
    Pokud by nešla sprcha přepnout ani v případě zapnuté baterie na základě průtoku vody, pak bude zřejmě něco s přepínačem.
    Pokud máte baterii v záruce, tak lze zavolat servis, který by měl provést opravu u Vás doma. Záruka na tyto části baterie jsou 2 roky.

    S pozdravem
    Kaplan Michal
    Koupelny-Kaplan
    Budějovická 598/144
    140 00 Praha 4
    www.koupelny-kaplan.cz
    tel.: 608961317 / 261264077
    e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.