Nejnovější recenze ze sekce Vodovodní baterie
- Funguje jak má
Spokojenost
Základní baterie, plní svou funkci. Relativně pevná, neprohýbající se. Snad se povrch nezačne po pár letech loupat...
- páčkové přepínání sprchy, pohodlné pro méně zručné a slabší
Namontovaný vypadá moc hezky a díky šikmému umístění ovládání kohoutu je praktická i obsluha.
Funguje,tak, jak má.
- Baterie do kuchyně se sprchou a aretací pro nižší průtok vody
Základní provedení vanové baterie, bohatě stačí na běžný provoz, žádný extra design, uvidíme, jak dlouho vydrží v provozu
- 5 let záruka
Normální baterie.
- dobrý poměr cena/výkon
Náhrada za původní baterii z roku 1980. V obchodní síti jsem nenašel výrobek který by měl také potřebnou délku a tvar ramínka za přijatelnou cenu. Po jednoduchém namontování naprostá spokojenost. Zatím krátká doba používání bez negativních zjištění. Velice oceňuji rychlost za jakou byla objednávka vyřízena.
Splňuje naše požadavky, jsme spokojení.
Baterie je úžasná. V koupelně se opravdu vyjímá, krásná, funkční.
- Kupoval jsem na doporučení a jsme spokojený
Používám krátce, ale zatím naprosto spokojený
Spokojenost.
Pěkná a funkční baterie do sprchového koutu
- Super kvalitni baterie doporucuji
- Snadná instalace
- Funguje bez problémů
- Za ty peníze by to možná mohlo vypadat prémiověji, je to prostě taková “normální dřezová baterie”, nemám z toho pocit, že by to bylo něco extra
Původně jsem koupil Grohe Zedra hlavici, která byla fakt pěkná, ale nepovedlo se mi ji instalovat, furt se kývala. Evidentně chtěla víc prostoru pro instalaci než ji nabídnul náš Franke granitový dřez. Tato Franke baterie k tomu dřezu sedla mnohem líp, instalace je snadná, není potřeba kupovat ani ten speciální nástrčný APT klíč, protože se to utahuje obyčejnou malou matičkou.
Kvalitní produkt.
- Kvalitní zpracování, hezký vzhled
- Vypadá pěkně
- Kvalita spoje pochromování v kloubu
Při převzetí jsme zjistili odloupnutou barvu na kloubu. Vada by se brzy rozšířila, hlavně s tvrdou vodou v domácnosti. Obáváme se, že by se situace mohla vyskytnout i u jiného kusu, jen o něco později, tak jsme zvolili jinou značku. Obchod nám s naprostou samozřejmostí vrátil peníze.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »