Nejnovější recenze ze sekce Vodovodní baterie
kvalitní dřezová baterie
- Na pohled vypadá velmi pěkně.
- Zatím nic.
- dobri
dobri
- Flexibilní
- Kvalitní zpracování
Doporučuji
- Nádherný design
- Kvalitní provedení
Baterie má nádherný design a je velice kvalitně provedená.
Cena je velmi férová oproti jiným podobným produktům, zvláště když vezmu v potaz celkovou kvalitu.
Další potěšující věcí je dlouhá záruční doba.
Jsem s baterií velmi spokojená a vřele bych ji doporučila.
Jednoduchá montáž.
Nemá chybu.
Velká spokojenost.
trvalé držící nastavená teplota vody
- přesně dle představ
- odpovídá popisu v e-shopu
- fotografie sedí
- rozměry sedí
- informace z e-shopu potřebné k instalaci jsou přesné
- důkladně zabaleno
- návod montáže je v českém jazyce
Dřez mohu doporučit. Velice se mi u něho líbí i dodávaný odkapávač, který je součástí balení.
Baterie funguje bez problémů, vzhledově velmi pěkná.
Potřebovali jsme tento typ baterie. Je vzhledově moc pěkná a manipulace s ní je perfektní.
- Snadná montáž,rychlý ohřev.
funguje bez problémů, dobrá cena
Kvalitní a moderní provedení kuchyňské baterie. Krásný design. Dokonale ladí s granitovým dřezem. Spokojenost. Jen závaží pro zasouvání spršky v baterii potřebuje pod dřezem ve skříňce prostor aby to fungovalo.
Jsme velmi spokojeni s baterií od firmy ALVEUS.
Vybíral jsem tuto baterii podle tlakových ztrát průtokem, i když nebyly u výrobku uvedeny všechny parametry, splnila očekávání.
Máme již dvě tyto baterie, slouží dlouhodobě bez závad, proto jsme nyní koupili třetí.
- velice nekvalitní provedení, nepřesné, měkký kov
Chtěl jsem levnou baterií s vytahovací sprškou, volil jsem mezi Lidl Livarno a Siko S-line v podobných cenových relacích, myslel jsem, že S-line bude profesionálnější, ale asi jsem měl vzít Lidl. Tohle SIKO S-line je příšená věc, vyrobeno z extra měkkého (nebo tenkého) kovu, takže když utáhnete baterii k umyvadlu jen tak, aby se v otvoru neprotáčela, tak se zdefornuje a pak už nejde otáčet výtokovou rourou. Když to povolíte, tak se místo výtokové roury otáčí v otvoru umyvadla celá baterie. Nakonec jsem těleso baterie přilepil (!!!) k umyvadlu dvousložkovým epoxidem, aby tak baterie držela a nemusely být ani minimálně utažené její upevňovací šrouby, teď se výtoková roura jakž takž otáčí. Hrůza! Již nikdy více!
- Plně funkční a kvalitní výrobek.
NIc
Standartní a vícekrát vyzkoušená značka baterií s dlouhou životností.