Nejnovější recenze ze sekce Vodovodní baterie
Zkušenosti jen dobré.
- Skvěle
- Obecně baterie v černém provedení je jen současný trend, který nemá význam pro praktické použití. Na černé barvě je vidět veškeré uschlé kapky vody a případně při nepravidelném čištění speciálními prostředky i vodní kámen. Konkrétně tuto baterii jsme instalovali zákazníkovi, který ji po dvou letech reklamoval. Po pravděpodobně neodborném čištění černá barva v některých místech z baterie zmizela.
Obecně baterie v černém provedení nedoporučuji.
- výborná funkčnost
Fala 75924
Přidáno: 21. července 2024
(naposledy upraveno 21. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Musi být malý průtok vody, aby to stíhalo ohřívat. Jako nouzovka to stačí.
- Kvalita zpracování
Ruhhy 22821
Přidáno: 20. července 2024
(naposledy upraveno 20. července 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- Vypadá pevně a kvalitně
- Po týdnu používání rezavá jak liška v popisu bylo psáno nerez, neochota řešit problém
funkční
Vyhovuje ve všech směrech.
- Kvalita
- Vzhled
Součástí baterie je mosazná Push-Open (Click Clack) výpust pro umyvadla s přepadem.
- Kvalita
- Vzhled
Součástí baterie je mosazná Push-Open (Click Clack) výpust pro bidety s přepadem.
- funguje perfektně, vzhledově příjemná
GROHE 33412002
Grazyna
Přidáno: 18. července 2024
(naposledy upraveno 18. července 2024)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
všechno v poho dékuji -doporučuji
- pěkný design
- neustálá reklamace
Baterie má velmi pěkný design, ale kartuše uvnitř je velmi citlivá na čistotu vody.
Takže do panelákového bytu naprosto nevhodná, voda se musí filtrovat.
I když mám roháčky se sítkem je to málo a kartuše vydrží cca dva roky, pak začne vrzat a drhnout.
Je to velmi divné jiný výrobce mi funguje 10+ let a žádný problém, tato kartuše je asi opravdu citlivá.
I když některé obchody tvrdí že tam je ta kartuše, tak pravda je že tam je citec 35. 21-04-15
Po pul roce uzivani se odlupuje barva. Reklamaci zamitli, ze bylo cisteno agresivnim pripravkem
Ja mam svedomi ciste, budu resit pres pomoc pravnika, ktereho mame podnikově zdarma, jinak bych se na to vyprdla… ale dejte si na Livero!
- Rychlost vyřízení objednávky
- Vše ok
- funguje, jak má
- Zpracování je pěkné, praktické, krásně funguje, zatím tedy.
- Bohužel, na rozdíl od levnějších konkurenčních výrobku mi chyběla těsnění se sítkem. A i ta obyčejná, co byla u výrobku jsem musel vyhodit, protože byla slabá a ještě se v závitu všelijak kroutila, takže po zatažení závitu dostatečně netěsnila.
Baterie je to pěkná, ale doporučuji si k ní zvlášť koupit jiná těsnění.
Velmi spokojen s prodejcema
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »