Nejnovější recenze ze sekce Vodovodní baterie
- splnil očekávání
- Dobré provedení, vše sedí a při montáži nebyly nutné ani utahovací klíče, podařilo se vše utáhnout jen prsty. Příjemná zkušenost oproti původní baterii.
- Přepínač na sprchu zůstává přepnutý i po skončení sprchování. Pokud je člověk zvyklý na řešení, které přepínač vypíná, může na to snadno zapomenout a při novém otevření vody se neplánovaně osprchovat.
Pěkné, matné provedení, montáž snadná, jen se mi zdá že průtok vody oproti předchozí baterií je slabý tj např déle se musí čekat na naplnění skleničky apod - asi díky perlatoru?
Baterie je velmi pěkná, bohužel k malému umyvadlu se nám nehodila, takže jsme byli nuceni ji vrátit. Ale jinak mohu všem doporučit.
HansGrohe 74800000
exo
Přidáno: 15. července 2024
(naposledy upraveno 15. července 2024)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
Snadnější montáž (spršková hadice s rychlospojkou, bezšroubová montáž závaží) Přepínání sprška/proud
Laveo DAGA BLG 469D
Přidáno: 14. července 2024
(naposledy upraveno 14. července 2024)
Zakoupeno v koupelnyatopeni.cz
OK
- ohřívání vody jen v době potřeby
Baterie vypadá kvalitní ale celý dojem kazí nekvalitní značení loga - různý kontrast. Na záručním listě je uvedena výstupní kontrola a ta dle všeho nebyla dokonale provedena. Jen škoda Český výrobek a takto si kazí celý dojem jinak krásného produktu.
- snadné ovládání
- cena, design
V tomto eshopu nakupuji opakovaně, vždy jsem velmi spokojená. Mají velký výběr krásného zboží. Dodání je vždy rychlé, pěkně zabalené. Vrácení také proběhlo bez problémů. Mohu tedy doporučit k nákupu i ostatním.
rychle a výhodně, kvalitně zabaleno
- Česká kvalita, není co vytknout
- kvalita, vzhled
- pěkný design
- Kvalita za rozumnou cenu.
Baterie byla namontovaná během chvilky, vypadá hezky
Perfektní
dobrá konstrukce, i když je to čínský produkt
- Dělá to co má.
- Kvalitní provedení
- Jednoduchá montáž
- Nutno zakoupit redukce na 3/8"