Nejnovější recenze ze sekce Vodovodní baterie
- Zatím funguje
Dobrá manipulace
- jednoduchý,praktický ,kvalitní
Výhodu
- krása
- ihned teplá voda
OK
- ohřívá a nežere elektřinu, když voda není potřeba
- za tu cenu super; má to spoustu neduhů, které tomu za ty peníze odpustíte:
- zástrčka jde dírou v umyvadle procpat jen hodně ztuha
- voda se nezapíná pohybem páky vzhůru, jako normálně u běžných pákových baterií, ale jen pohybem do stran (na jednu teplá, na druhou studená); teplota se reguluje průtokem - při větším průtoku je voda chladnější; bojím se, že někdo automaticky za páku vezme a pohybem vzhůru ji ulomí
- díl s odbočkou/přepínáním sprchy je tam vložený hodně nešikovně, přepínač nebo hadice sprchy vždy bude překážet ovládací páce; navíc je tím výtok posunut hodně vysoko a cáká tak hodně do stran
- displej se okamžitě zamlží/pocáká a nejde přečíst
na místo, kde teplou vodu potřebujete jen občas je to skvělá varianta a mohlo by to tam i přes zjevnou šmejdskost vydržet; v kuchyni to fakt nechcete
- Funkčnost
- Zpracování
Moc jiných variant neexistule, překvapil malý radius k plnému otevření a zavření kohoutu.
Zatím bez problémů.
- Montáž jednoduchá. Vanová baterie funguje, jak má (což by měla být samozřejmost). Hlavně jsem chtěl s otočným raménkem, jenže všude měli jen jakési historické panelákové (otočeno buď do vany nebo do umyvadla), až jsem našel nakonec to, co jsem potřeboval: Dá se směrovat v prostoru vany.
LIVARNO home 0020
Přidáno: 10. června 2024
(naposledy upraveno 10. června 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Komfortní
- Úsporná
- Regulačni růžice by mohla mít více výstupků
HansGrohe 31927000
Přidáno: 9. června 2024
(naposledy upraveno 10. června 2024)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
- super
Kvalitní baterie
- kvalita
- moderní vzhled
Skvělý poměr cena/ výkon
GROHE 34567000
Přidáno: 8. června 2024
(naposledy upraveno 4. července 2024)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
- funguje dobře
- je dražší ale za kvalitu se vyplatí
- Super design
- Snadná montáž
- Je masivní a má dobře vyřešeno upevnění.
- Po zakoupení jsem zjistil,že baterie není termostatická a proto jsem zboží vrátil.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »