Nejnovější recenze ze sekce Vodovodní baterie
maximální spokojenost
- Pěkný design
- Flexibilní ramínko
- Proud nebo sprcha
- Citlivé na poškrábání
Baterii máme krátce. Musím vyzdvihnout pěkný design, možnost přepnout na sprchu. Baterie byla precizně zabalená v textilním sáčku a bublinkové folii. Bude citlivější na poškrábání. Cena odpovídá kvalitě.
- Úplně dokonalý vzhled a styl
Luxusní a stylový
- Funguje jak má, spokojenost
- Poměr cena/výkon
- Krásné a účelné provedení.
Už jsem tuto baterii měla a byla jsem spokojena
Výška výborná, splňuje očekávané požadavky.
- krásná
- Kartuše má záruku 7 let, I když je udávaná Sikem jen dvouletá
- Pitomé uchycení k umyvadlu
- Celkem malá baterie
- Nejde chtitit tak, aby se nehýbala
- V reálu je ošklivejší než na obrázku
Hele, já před tím měl opravdu kvalitní umyvadlovou baterií a ve srovnání s tímto produktem je to jak stodvacítky vedle Ferrari. Je to nedomyšlený produkt, který svou práci sice udělá, ale nic víc od toho nečekejte. Úplně nejvíc mi vadí, že baterie je od umyvadla oddělená gumou. Díky tomu se baterie pořád hýbe. Myslím si, že pokud pro vás není problém si připlatit, tak tohle nekupujte.
S pákovou baterií máme již zkušenosti, vydržela mnoho let, v poslední době začala při zapnutí vody na chalupě stříkat vodu. Koupili jsme si novou kartuši, požádali o návod na její výměnu ale výměna se nepodařila. Nezvládli jsme ji uvolnit z pouzdra baterie. Vyměníme celou nízkotlakou baterii a doufám, že zase bude nějaký rok klid:-)
Rychlý ohřev vody, vypadá hezky, dobrá cena. Ji
- Tuhá hadice, špatně ovladatelné zapínání vody.
Levný produkt, dá se použít.
skvělý design baterie, ergonomické nasměrování proudu šikmo dopředu, jednoduchá instalace pomocí jediného šroubu s velkou maticí
dobrý poměr cena/kvalita.
Jednoduchá montáž,okamžitý ohřev vody..
je to pěkné
- Kvalitní výrobek od německé firmy
- montážní otvor je atypický
- Krátké propojovací hadičky
Jedná se o druhou baterii stejného typu. První baterie vydržela sedm let intenzivního používání bez závady, a to při základní údržbě. Bohužel odešla kartuš.
- Uchycení kohoutu pouze v plastové vložce. Určitě by bylo lepší uchycení šroubkem.
Normální baterie
- S baterií HAKL jsme velmi spokojeni, dost ušetříme za energii, velmi dobrá kvalita za přijatelnou cenu.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »